REKTÖR NAMIK AK, TEKNOFEST EKİBİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü hocalarının ve öğrencilerinin oluşturduğu ve TEKNOFEST 2021'de final aşamasına geçen STARKİNG takımını makamında kabul etti.

KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin'in de yer aldığı ziyarette Rektör Namık Ak, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ahmet Kayabaşı, Doç. Dr. Selami Balcı, Arş. Gör. Muhammet Fatih Aslan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Cabir Akkoyunlu ile Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü yüksek lisans öğrencisi Mücahit Akar ve lisans öğrencileri Oğuzhan Göktaş, Mustafa Üren, Ömer Faruk Picak, Abdurrahman Coşkun ile bir süre sohbet etti.

Rektör Namık Ak, detaylı tasarım aşamasını geçerek 21-26 Eylül tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan TEKNOFEST 2021 yarışmasında başarılı/finalist olarak yer alacak olan STARKİNG takımını tebrik ederek yarışmada kendilerine başarılar diledi.

Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.