REKTÖR NAMIK AK, AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, özel eğitime gereksinim duyan bireyler için faaliyete geçirilen Mercan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışına katıldı.

Açılış törenine Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve eşi Munise Işık, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ve eşi Mürşide Ak, il protokolü, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış programı Mercan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu ortaklarından Karaman Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı İlknur Harani’nin katılımcılara yönelik bilgilendirme konuşması ile başladı.

Dualar eşliğinde, kurdele kesimi ile yapılan açılışın ardından il protokolü Merkez’de incelemelerde bulundu. Özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin gereksinimlerine göre tasarlanan binada eğitim odalarını ve aktivite alanlarını gezen il protokolü daha sonra buradaki öğrencilerin oyunlarına eşlik etti.

Program, il protokolünün öğrencilerin aileleri ile bir süre sohbet etmesinin ardından sona erdi.