REKTÖR PROF. DR. NAMIK AK YÖK'TE GERÇEKLEŞTİRİLEN İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Yükseköğretim Kurulunda gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

'Üniversite Hastanelerinde Çalışan Sağlık Personeline Yönelik Ek Ödeme/İyileştirme Konusunda Yapılacak Mevzuat Çalışmasına İlişkin İstişare Toplantısı YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya bünyesinde tıp fakültesi bulunan 81 devlet üniversitesinin rektörü katıldı.

YÖK Başkanı Özvar, üniversite hastanelerinde çalışan sağlık personelinin özlük hakları konusunda mağduriyet yaşamaması için hassasiyetle ve kararlı bir şekilde çalışıldığını vurgulayarak, sorunun mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

Toplantı, YÖK Başkanı Erol Özvar’ın konuşmasının ardından rektörlerle fikir alışverişinde bulunulması ile sona erdi.