REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. HÜSEYİN KARAMAN, 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMINA KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84'üncü yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen anma programına Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman, il protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan program, saatler 09.05’i gösterirken sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.