REKTÖR KARAMAN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ VE KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLERİNİ ZİYARET ETTİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Konya'daki yükseköğretim kurumlarına ziyarette bulundu.

Rektör Hüseyin Karaman ilk olarak Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ile bir araya geldi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy'u makamında ziyaret eden Rektör Hüseyin Karaman, 1975 yılında kurulan Selçuk Üniversitesinin, 70 bin öğrencisi ile ülkemizin önemli yükseköğretim kurumlarından biri olduğunu vurguladı.

Prof. Dr. Hüseyin Karaman daha sonra Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik'i makamında ziyaret etti.

Konya Teknik Üniversitesinin ülkemizin genç üniversitelerinden biri olduğuna dikkat çeken Rektör Karaman, üniversitenin gelecek dönemde ülkemiz adına önemli çalışmalara imza atacağını söyledi.

Rektör Karaman, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ve Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ile yaptığı görüşmelerde üniversiteler arası iş birliğinin önemi, araştırma ve geliştirme alanında yapılabilecek ortak çalışmalar ve bölgesel sorunların çözümüne ilişkin fikir alış verişinde bulundu.

KMÜ BASIN