KMÜ ÖĞRENCİSİ GREKOROMEN GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA ALTIN MADALYANIN SAHİBİ OLDU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Azat Sarıyar, U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi oldu.

İspanya’da düzenlenen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Grekoromen Güreş Milli Takımı Avrupa üçüncüsü olurken KMÜ Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi Azat Sarıyar 67 kilogramda şampiyon oldu.

KMÜ Rektörü Mehmet Gavgalı, şampiyonanın ardından şunları söyledi: “Milli takımımız U20 Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 4 madalya kazandı. Milli takımda yer alan ve şampiyonadan altın madalyanın sahibi olarak dönen öğrencimiz Azat Sarıyar ve milli takımımız hepimizin göğsünü kabarttı. Üniversitemizin Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olan ve halen öğrenimine devam eden öğrencilerimiz başarıları ile bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Her birini yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.