KMÜ’LÜ ÖĞRENCİLER BAŞARIYA DOYMUYOR

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Spor Bilimler Fakültesi öğrencileri başarıya doymuyor.

KMÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Milli Judocu Zeynep Çelik Türkiye şampiyonu oldu. Ankara’da düzenlenen Spor Toto Görme Engelliler Büyükler Judo Şampiyonası'nda J2 57 kiloda Zeynep Çelik altın madalyanın sahibi oldu. Diğer yandan KMÜ mezunu Cahide Eke de J2 48 kiloda Türkiye şampiyonu olurken, mezun Beyza Çolak ise J2 57 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, 2 altın 1 gümüş madalya ile Karaman’a dönen milli sporcularımızı tebrik ederek şunları söyledi: “Spor Toto Görme Engelliler Büyükler Judo Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Zeynep Çelik ile mezun öğrencimiz Cahide Eke ve gümüş madalyanın sahibi Beyza Çolak hepimizi gururlandırdı. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz daha önce de ‘U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’ndan ve ‘Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’ndan altın madalya ile döndüler. Farklı alanlarda ter döken tüm sporcularımıza ve onları yetiştiren tüm hocalarımıza teşekkür ediyor, başarıların devamını diliyorum.”