BOZKANDAKLI ÖĞRENCİ “REKTÖR PROF. DR. SABRİ GÖKMEN, BOZKANDAK KÖYÜMÜZÜN MEDARI İFTİHARI”

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 166    02.10.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ)  Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in Karaman’ın Bozkandak köyünden hemşehrisi ve aynı zamanda öğrencisi olan Ayşe Boray rektörü makamında ziyaret etti.

KMÜ’de Gıda Teknolojileri bölümünde öğrenim gören Ayşe Boray Rektör Gökmen’i tekrar rektör seçilmesinden dolayı tebrik etti. Boray “Rektörümüz köyümüzün medarı iftiharı. Tekrar atandığında gurur duyduk. Babamın arkadaşı olması beni ayrıca memnun etti. Derslerimde başarılı olmak için elimden gelen gayreti göstereceğim” diye konuştu.

Yeni bir üniversite olmanın en büyük avantajının hocalarıyla kurdukları birebir iletişim olduğunu söyleyen Boray  “Üniversitemizde tek tek ilgi görüyoruz. Rektörümüz de benimle ve tüm öğrenci arkadaşlarımla çok ilgili. Biz öğrenciler için tıpkı bir baba gibi. Diğer arkadaşlarımda olduğu gibi beni de güler yüzle karşıladı.”dedi.

Boray’ın ziyaretinden memnun olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen “Öğrencilerimiz bizim evlatlarımız. Herhangi bir sorununuz olduğunda çekinmeyin, elimden geleni yaparım. Senin de bize yakışır biçimde derslerinde başarı göstermeni bekliyorum. “ dedi.