‘ECZANE TEKNİSYENLERİ DERNEĞİ’ ÜYELERİ KMÜ’YE KONUK OLDU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile İlaç ve Bilim Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Konya Eczane Teknisyenleri Derneği’ ile söyleşi düzenlendi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Azak, üniversite personeli ve çok sayıda öğrencinin katıldığı söyleşi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Daha sonra Konya Eczane Teknisyenleri Derneği (KETDER) Başkanı Ahmet Gökmen, eczane teknisyeni Şenol Karakaya ve eczacı Yasin Akça’nın konuşmacı olduğu söyleşiye geçildi. Dernek üyeleri eczane sektörünün işleyişi, serbest eczacılığın önemi ve iş olanaklarından bahsederek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Söyleşi, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından belge takdimi ile sona erdi.