REKTÖR GAVGALI, KAZIM KARABEKİR MYO’DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulunda (MYO) düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Kazım Karabekir MYO Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Bayrakcı ve öğretim elemanlarının da hazır bulunduğu söyleşide öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Rektör Gavgalı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin tüm imkanlarıyla her zaman öğrencilerin yanında olduğunu belirtti. Gerek akademisyenlerin bilimsel çalışmaları gerekse de yetiştirdikleri donanımlı gençler ile üniversitenin her alanda ülkemizin yükselişine katkı vermeye devam ettiğini ifade eden Gavgalı, üniversitenin tüm imkânlarıyla gençlerin yanında olduğunu belirtti.

Gavgalı, “Gençler sizleri çok seviyoruz. Sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Üniversitenin rektörü olarak her fırsatta aranızda olmaya devam edeceğim.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırarak taleplerini dinledi.