KMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ‘ÖĞRENMEYİ ÖĞRETİYORUZ’ TEMALI SERGİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İslami İlimler Fakültesi tarafından ‘Öğrenmeyi Öğretiyoruz’ temalı materyal sergisi düzenlendi.

İslami İlimler Fakültesi fuaye alanında açılışı gerçekleştirilen sergiye İslami İlimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Coşkun, üniversite personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersi kapsamında 3. Sınıf öğrencilerinin pano, maket, takvim, afiş, çizim gibi farklı teknikler kullanarak hazırladığı 250’yi aşkın el emeği materyal sergide görücüye çıktı.

“Öğrencilerimizi öğrenme sürecinde daha etkin kılacakları önemli bir etkinlik”

Sergiyle ilgili bilgi veren İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcı ve ders sorumlusu Doç. Dr. Mustafa Başkonak, öğrencileri tebrik ederek şunları söyledi: “Her geçen sene nicelik ve nitelik açısından öğrencilerimizin yaptığı materyallerdeki değişimi gözlemlemek çok büyük bir mutluluk vesilesi. Bu sene ‘Öğrenmeyi Öğretiyoruz’ temasıyla hazırladıkları materyallerden elde ettikleri tecrübelerin eğitimci olarak göreve başladıkları zaman öğrencilerimize önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Kendilerine emekleri için teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Materyal için malzeme desteği sağlayan üniversite yönetimimize de şükranlarımızı arz ediyorum.”

Serginin açılışını yapan İslami İlimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Coşkun ise “Öğrencilerimizin yıl boyunca el emeğiyle hazırladığı birbirinden farklı materyalin yer aldığı sergimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum.“ dedi.