KMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diyaliz Programı öğrencileri, 3K Diyaliz Topluluğunun organizasyonuyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Dünya Böbrek Günü etkinlikleri kapsamında Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kamil Özdağ Hemodiyaliz Ünitesinde ve Karaman Özel Ünal Diyaliz Merkezinde hemodiyaliz tedavisi alan hastalar ziyaret edildi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Öğr. Gör. Ayşegül Topuz eşliğindeki öğrenciler, içerisinde sevgi notlarının bulunduğu hediyeleri hastalara verdi.

Ziyaretlere MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Azak, müdür yardımcıları Öğr. Gör. Seçil Duran Yılmaz, Öğr. Gör. Bilal Bahçeci ile Diyaliz Programı Öğretim Elemanları da katıldı.