KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No:184     23.10.2012

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Kurban Bayramı mesajı yayınlayarak, başta KMÜ öğrencileri ve çalışanları olmak üzere tüm Karaman halkının bayramını kutladı. Gökmen mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milli ve manevi değerlerimizin yoğun olarak hissedildiği ve yaşandığı dini bayramlarımız; kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği önemli günlerdendir.

Manevi değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu hayatımızın her gününe taşıyabilmek için birey olarak hepimize önemli görevler düşmektedir.

Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, Kurban Bayramının var olan kardeşlik bağlarını güçlendirecek, aramıza sokulmak istenen fitne ve fesada fırsat vermeyecek bilinci ve şuuru geliştireceğine inanıyorum.

Bu duygular ışığında üniversitemiz mensuplarının, öğrencilerimizin, değerli ailelerinin, tüm Karaman halkının ve milletimizin Kurban Bayramını kutluyor, bayramı sağlık, huzur ve esenlik içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum.”