REKTÖR GÖKMEN: “ÖNEMLİ OLAN BAŞARIDAN ÇOK, GÖSTERİLEN AZİMDİR”

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No:231   20.12.2012

11-15 Aralık 2012 tarihleri arasında Eskişehir'de gerçekleştirilen Üniversiteler Hentbol Şampiyonası 2. Lig müsabakalarının şampiyonu olan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ)  Bayan Hentbol Takımı Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında ziyaret etti.Hentbol Takımına KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin  Akpınar ve takımını çalıştıran Yrd. Doç. Dr. Murat Tekin eşlik etti.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen öğrencilere başarılarından dolayı teşekkür ederek, “Benim için daha önemli olan başarınızdan çok, gösterdiğiniz azimdir. Başarıya inandığınız ve bunun için çaba sarf ettiğiniz için ayrıca tebrik ediyorum.” dedi.

Bayan Hentbol Takımı adına konuşan kaptan Demet Neriman Yarar tüm hocalarına desteklerinden dolayı teşekkür etti ve yükseldikleri 1. Ligde zirvede kalabilmek için çok çalışacaklarına söz verdi.

Yarar; üniversitenin tüm olanaklarını hentbol takımına sunduğunu belirterek, “İnşaatı yeni tamamlanan Avrupa standartlarındaki spor salonumuzu ilk defa hentbol takımı olarak biz kullandık. Bu yüzden kendimizi şanslı görüyorum. Üniversitemizin farkının da öğrencilerine sağladığı koşullarda saklı olduğunu düşünüyorum.” dedi.