İŞADAMI FEYZULLAH ERTAŞ’TAN KMÜ’LÜ ÖĞRENCİLERE ÖĞÜT: “BAŞARININ SIRRI DÜRÜSTLÜKTEN GEÇER”

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 06       07.01.2013

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ)  Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu, “Kariyer Günleri” kapsamında Konya’nın önde gelen iş adamlarından Feyzullah Ertaş’ı ağırladı.Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye, okulun akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Yaptığı açılış konuşmasında Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Abdülbaki Pınar, Ertaş’ı okullarında görmekten mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Yarıyıl sonu genel sınavlar öncesi öğrencilerimizin stres atmaları için bu söyleşiyi iyi bir fırsat olarak görüyorum.” dedi.

Feyzullah Ertaş “İş Hayatında Bilgi ve Tecrübenin Önemi” başlığı altında öğrencilerle bilgi birikimlerini paylaştı.

Feyzullah Ertaş öğrencilere iş yaşamında başarılı olmak için dürüstlükten ödün vermeden çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Ertaş, “Başarının sırı dürüstlükten geçer.” dedi.  Başarıyı elde edip maddi birikim sağlayan herkesi eğitime destek vermeye çağırdı.

Baştan sona renkli ve eğlenceli geçen söyleşide Feyzullah Ertaş öğrencilerin merak ettiği konularda yönelttikleri soruları içtenlikle yanıtladı.Etkinlik başında tüm öğrencilere kalem seti hediye eden Feyzullah Ertaş programın sonunda ise büyük bir sürpriz yaptı. Gerçekleştirilen çekilişin ardından 50 şanslı öğrenciyi 100’er lira ile ödüllendirdi.