KMÜ’NÜN 2012 YILI İDARE FAALİYET RAPORU YAYINLANDI

5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. maddesi uyarınca hazırlanan "Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 2012 yılı İdare Faaliyet Raporu" yayınlandı.

Üniversitenin 2012 yılındaki faaliyet sonuçlarını tüm yönleriyle açıklayan rapor, mali saydamlık ve hesap verme sorumluluğunu sağlamak amacıyla doğru, güvenilir, önyargısız ve tarafsız bilgiler kullanılarak hazırlandı. Raporda ilgili tarafların ve kamuoyunun bilgi sahibi olmasını sağlamak üzere açık, anlaşılır ve sade bir dil kullanıldı.

2012 yılı İdare Faaliyet Raporu; genel bilgiler, amaç ve hedefler, faaliyetlere ilişkin bilgi ve değerlendirmeler,  kurumsal kabiliyet ve kapasitenin değerlendirilmesi, öneri ve tedbirler, iç kontrol güvence beyanı ile mali hizmetler birim yöneticisinin beyanı olmak üzere toplam yedi bölümden oluşuyor.

2012 yılı İdare Faaliyet Raporuna üniversitenin ana sayfasından  ulaşılabiliyor.