KMÜ’DE ISO 9001 EĞİTİMİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve İç Tetkikçilik Eğitimi” gerçekleştirildi.

Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitim Uniacademy Insitut Eğitim ve Danışmanlık firmasından Kalite Yönetimi Sistemi Uzmanı Hasan Bahadır Kabasakal tarafından verildi.

Kabasakal, kalite yönetimi eğitiminin mezun olacak KMÜ’lü öğrencilerin kariyer planlamaları açısından önemli olduğunu söyleyerek “Ülkemizdeki kalite sisteminin genç nesillerle birlikte sektörlere daha çabuk entegre olacağını düşündüğümüz için bu eğitimleri veriyoruz.“ diye konuştu. Hasan Bahadır Kabasakal, bugüne kadar 50 üniversiteyle ortaklaşa eğitim gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

8 saatlik eğitim kapsamında şu başlıklar altında kalite eğitimi anlatıldı: 14001 Çevre Yönetim Sistemi, 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, 22000 Gıda Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, Stratejik Yönetim, Entegre Yönetim Sistemi.