KMÜ’DE TİYATRO VE SİNEMA ŞÖLENİ

KMÜ’lü öğrenciler 01 Nisan-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen “Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri”  kapsamında tiyatro ve sinemayla dolu günler geçiriyor.

KMÜ’lü Öğrenciler Tiyatroya Doydu

Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonlarında sahnelenen tiyatro oyunlarına sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikler kapsamında ilk olarak Edebiyat Fakültesi ve Avrasya Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “Oyuna Gel" isimli tiyatro gösterisi izleyenlerle buluştu.

KMÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen  "Haybeden Gerçeküstü Parodiler"'oyunu da izlemeye gelenler tarafından ilgiyle takip edildi.

Başka bir tiyatro gösterisi ise Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sahnelenen "Çılgın Türkler" isimli oratoryo oldu. Gösteriyi öğrenciler büyük bir keyifle izlediler.

KMÜ’de Sinema Günleri

22-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında ise KMÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu “Best of Bollywood” başlığı altında sinema günleri düzenliyor. Filmler “sinemanın büyülü dünyasına yolculuk” sloganı ile Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonlarında izleyicilerle buluşuyor.

Sinema Günleri süresince gösterilecek filmler ise şunlar: “Taare Zameen Par, Ghajini ve 3 İdiots.”