KMÜ’DE ‘ÜNİVERSİTE GÜVENLİK İSTİŞARE’ TOPLANTISI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Güvenlik İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

KMÜ Senato Odasında 30 Eylül 2013 günü düzenlenen Üniversite Güvenlik İstişare Toplantısına, Karaman Valisi Murat Koca, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Jandarma Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış, Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez, KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Müdürü Enver Yazıbaşı katıldı.

Toplantıda üniversite yerleşkesi içerisindeki güvenlik önlemleri ve çevre düzenlemeleri ele alınarak, meydana gelebilecek sorunların çözümünde ortak hareket etmek ve işbirliği içerisinde olabilmek amacıyla bazı kararlar alındı. Bugüne kadar üniversite içerisinde hiçbir ideolojik ve siyasi olay yaşanmadığına dikkat çekilen Üniversite Güvenlik İstişaresi, 2013-2014 bahar yarıyılı ilk haftasında yeniden toplanılmak üzere sona erdi.