KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Rektör Gökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin birlik ve beraberliğinin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği, fedakârlıklarla ve vatan uğruna akıtılan şehit kanlarıyla inşa edilen Cumhuriyetimizin 90. yılını, bu yıl da sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, bizi birbirimize sarsılmaz bağlarla bağlayan bir medeniyetin mirasçıları olarak, Cumhuriyet coşkusunun bütün milletimizce en üst seviyede yaşanmasını diliyorum.  Şahsım ve üniversitem adına, Cumhuriyetimizi kuran ve bize emanet eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”