KMÜ İİBF DEKANI PROF. DR. OSMAN ÇEVİK İŞKUR GENEL KURULUNDA

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çevik, Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) 06 Kasım 2013 tarihli yürütme kurulu kararıyla, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Kuruluna YÖK’ü temsilen seçilen dört asil üyeden biri oldu.

Prof. Dr. Osman Çevik konuyla ilgili olarak “Üniversitemizden bir personelin Kurula üye olarak seçilmesi ve dört üniversiteden biri arasında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin adının da geçmesi güzel bir olay. Beni bu vazifeye değer gördükleri için YÖK’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Prof. Dr. Çevik, “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi adına akademisyen olarak istihdamla ilgili problemlere elimizden geldiğince katkı sunmaya çalışacağız.” şeklinde sözlerini tamamladı.