ERMENEK ÖSYM SINAV MERKEZİ OLDU

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 17              10.02.2010

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Ermenek Meslek Yüksekokulu, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Kurulunun 9 Kasım 2009 tarih ve 2009/42 sayılı kararı ile 2010 ÖSYS Yükseköğretime Geçiş Sınav Merkezi oldu. Ermenek İlçesinde Yüksek Öğretime Geçiş Sınavını koordine etmek ve Sınav Merkezi Yöneticiliğini yürütmek üzere KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karataş görevlendirilirken, Ermenekli öğrencilerin sınav yeri çilesi de son buldu. Karamana 150 km uzaklıkta bulunan Ermenek’te, öğrencilerin ÖSYM sınavlarına girebilmek için bir takım zorluklar yaşadığına dikkat çeken Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen “Karamanımızın 150 km uzağındaki Ermenek’te Üniversitemize bağlı Meslek Yüksekokulunun sınav merkezi olması bölgede yaşayan öğrencilerimiz için büyük kolaylık olacaktır. Daha önceki yıllarda uzak mesafeden dolayı ortaya çıkan sorunlarla karşı karşıya kalan öğrencilerimizin yeni uygulama ile daha başarılı olacaklarına inanıyoruz.” dedi. Sınav Merkezi Yöneticiliğini yürütecek olan Prof. Dr. Mehmet Karataş’a görevinde başarılar dileyen Rektör Sabri Gökmen ”öğrencilerimizin başarılı olabilmesi için gereken imkanların sunuluyor olmasından son derece memnunuz” mesajını verdi.