YUNUS EMRE YERLEŞKEMİZDE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bülteni No: 29                                       30.03.2010

Üniversitemiz, Yunus Emre Yerleşkesinde baharın gelmesiyle birlikte ağaçlandırma çalışmaları hız kazandı. Edebiyat Fakültesi binasının önünde yapılan ağaç dikimine Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Esengün, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karataş ile akademik ve idari personel katıldı.

Yunus Emre Yerleşkesinin farklı yerlerine özenle dikilen fidanlara can suyu da Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen tarafından verildi. Gün boyu süren ağaçlandırma çalışmasında yaklaşık 300 fidan toprakla buluşturuldu. Bir sonraki baharda yerleşkenin her köşesini yeşiller içinde görmeyi umduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Gökmen “üniversitemizi fiziki görüntüsü ile de öğrencilerimizin gözüne ve gönlüne hitap edecek duruma getirmek istiyoruz.” dedi.

.