'KAYADAN DOKUYA' TÜRK DOKUMALARI KİŞİSEL SERGİSİ DÜZENLENECEK

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Geleneksel El Sanatları Programı Dr. Öğr. Üyesi Derya Konuk tarafından 'Kayadan Dokuya' Türk Dokumaları kişisel sergisi düzenlenecek.

KMÜ ev sahipliğinde 07-09 Ekim 2021 tarihinde düzenlenecek olan 'Karaman Uluslararası Yunus Emre ve Türkçe Bilgi Şöleni' açılış programı kapsamında gerçekleştirilecek olan sergide Gördes (Türk) düğüm tekniği ile hazırlanan 10 adet eser sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Serginin açılışı 07 Ekim 2021 Perşembe günü saat 10.30’da Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu fuaye alanında yapılacak.

İlk insanların duygu, düşünce ve günlük yaşantılarını mağara duvarlarına, kayalara kazıdığı resim sanatı ile birleştirerek farklı kompozisyonlar oluşturan sergi 07-14 Ekim 2021 tarihleri arasında açık kalacak.