BAKAN VEYSEL EROĞLU, REKTÖR NAMIK AK'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Geçmiş dönemde Çevre ve Orman Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevlerini yürüten aynı zamanda halen Afyonkarahisar Milletvekili olan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi  (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ı makamında ziyaret etti.

KMÜ 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Töreni için davetli olarak üniversiteye gelen Bakan Eroğlu, açılış programı öncesinde Rektör Namık Ak'ı makamında ziyaret etti. KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal ile Ak Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan’ın da yer aldığı ziyarette Bakan Eroğlu, Rektör Namık Ak’tan üniversite ile ilgili bilgi aldı.

Ziyarette Bakan Eroğlu ve Rektör Namık Ak, üniversitenin gelişimi ve gelecek döneme ilişkin projeleri hakkında bir süre sohbet etti.

Ziyaret, Bakan Veysel Eroğlu'nun KMÜ anı defterini imzalamasının ardından hediye takdimleri ile sona erdi.