KMÜ’DE 'HAYATIN İÇİNDEN' ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Dil ve Edebiyat Öğrenci Topluluğu ile Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından 'Hayatın İçinden' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Oyundan önce konuşan Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Yakup Yaşar, öğrencilerle başarılı bir çalışmanın altına imza atmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Yaşar "Bugün burada sahnelenecek tiyatro oyununda, 26 yıl önce hayal kurarak yola çıkan birinin hayalini gerçekleştirmesine tanıklık edeceksiniz. Biz derdi olan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, ayrımcılık yapmayan insanların olduğu toplumlar istiyoruz. Sadece insanları seven ve onları önceleyen insanlar olsun istiyoruz. " dedi.

Konuşmanın ardından Dr. Öğr. Üyesi Yakup Yaşar'ın yazıp yönettiği 'hayatın içinden' adlı tiyatro oyunu izlendi.