KMÜ'DE 12 MART VE 18 MART TEMALI KARMA RESİM SERGİSİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından çevrimiçi 'Karma Resim Sergisi' düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen karma sergisinin küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Betül Serbest Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hakan Yılmaz üstlendi.

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere Çanakkale şehitlerimizin aziz hatırasına minnet ve şükran duyguları ile gerçekleştirilen sergide 40'a yakın eser yer aldı.

Prof. Dr. Abdülgani Arıkan, Prof. Dr. Mehmet Özkartal, Prof. Dr. Murat Ertekin, Prof. Dr. Mustafa Küçüköner, Prof. Dr. Mutluhan Taş, Prof. Dr. Neslihan Kıyar, Doç. Dr. Attila Döl, Doç. Dr. Emine Nur Yılmaz Arıkan, Doç. Dr. Mustafa Diğler, Doç. Dr. Nilgün Şener, Doç. Dr. Oğuz Yurttadur, Doç. Dr. Zühal Başbuğ, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aytaç, Dr. Öğr Üyesi Ahmet Türe, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hakan Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Tanrıver Celasin, Dr. Öğr. Üyesi Betül Serbest Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Derya Konuk, Dr. Öğr. Üyesi Emre Şen, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Susuz, Dr. Öğr. Üyesi Merve İlbak Tahmaz, Dr. Öğr. Üyesi Uğur Yılmaz, Öğr. Gör. Ayşen Çivili, Öğr. Gör. Ceyda Gülsever, Öğr. Gör. Eda Cerit, Öğr. Gör. Gülşen Kahraman, Öğr. Gör. Mustafa Konuk, Öğr. Gör. Necmettin Ertunç, Öğr. Gör. Özgül Yiğit, Öğr. Gör. Seda Dilay, Öğr. Gör. Dr. Tekin Bayrak, Öğr. Gör. Tevhide Aydın, Arş. Gör. Şeyda Misman, Ebru Şenlik, Ömür Burcu Hanedar’ın eserlerinden oluşan sergi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.