REKTÖR NAMIK AK'TAN MEMUR SEN VE EĞİTİM BİR SEN'E ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Namık Ak ilk olarak Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Karaman İl Başkanı Cavit Bardak ile bir araya geldi. KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin'in de yer aldığı ziyarette Rektör Namık Ak ile Memur-Sen İl Başkanı Cavit Bardak çalışma hayatına dair bir süre sohbet etti.

Rektör Prof. Dr. Namık Ak daha sonra Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) İl Başkanı Recep Kaya ile bir süre görüştü. Kamusal yarar ve çalışan hakları konularının ele alındığı görüşmede sivil toplum kuruluşlarının toplumsal yaşamdaki önemine dikkat çekildi.

Rektör Prof. Dr. Namık Ak, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin şehrin bir değeri olarak yaptığı bilimsel çalışmalar ve faaliyetlerle yükselişini sürdürdüğünü belirtti.

Ziyaret, iyi dilek temennileri ile sona erdi.