REKTÖR NAMIK AK'TAN KARAMAN BELEDİYE BAŞKANI KALAYCI’YA ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.

KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin ile Genel Sekreter V. İbrahim Karagöz'ün de yer aldığı ziyarette, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile Rektör Prof. Dr. Namık Ak, üniversite bünyesinde gerçekleştirilen faaliyetler ve birlikte yapılabilecek projeler üzerine bir süre sohbet etti.

Ziyarette ayrıca Rektör Prof. Dr. Namık Ak üniversitenin de paydaşı olduğu ve 18-19 Mart tarihlerinde Süleyman Demirel Üniversitesinde gerçekleştirilen 'Güney Kariyer Fuarı'na (GÜNKAF22) verdikleri desteklerden dolayı Başkan Savaş Kalaycı’ya teşekkür belgesi takdim etti.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı da bu nazik ziyareti ve teşekkür belgesi için Rektör Prof. Dr. Namık Ak'a teşekkür ederek, gençlerin eğitimleri ve hayata hazırlanmaları için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.