REKTÖR PROF. DR. NAMIK AK'TAN KARAMAN FUTBOL KULÜBÜNE DESTEK

Karamanoğlu MehmetBey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü'nün 30'uncu hafta maçını tribünde izledi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü, hafta sonu sahasında Başkent Gözgözler Akademi Futbol Kulübü'nü ağırladı. Karaman temsilcisinin başarılı bir oyun sonucunda 2-0 galip tamamladığı karşılaşmayı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık AK da Spor Bilimleri Fakültesi hocaları ve öğrencileriyle birlikte tribünden takip etti.

Maç boyunca büyük bir heyecan yaşayan Rektör Prof. Dr. Namık Ak, alınan galibiyetten dolayı Karaman Futbol Kulubü futbolcuları ile teknik heyet ve yöneticilerini kutladı.

Prof. Dr. Namık Ak, "Takımımızı kutluyor, bundan sonraki maçlarından da başarılı sonuçlarla ayrılarak hedeflerine en kısa sürede ulaşmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Karşılaşma boyunca Karaman ekibine destek veren KMÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri de Rektör Namık Ak ile hatıra fotoğrafı çektirdi.