REKTÖR NAMIK AK, 23 NİSAN'DA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katıldı.

TBMM’nin kuruluşunun 102'inci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Karaman Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Karaman TOKİ Ortaokulunda kutlama programı düzenlendi. Programa Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çetinkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, daire müdürleri, okul yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunma töreni ile başlayan program TOKİ Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinliklerle devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan yaptı.

Açış konuşmasının ardından program, öğrenciler tarafından gerçekleştirilen folklor gösterisi, şiir ve müzik dinletileri ile devam etti.

Çocukların doyasıya eğlendiği kutlama töreni, kültürel alanlarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.