REKTÖR NAMIK AK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Namık Ak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Özellikle sevdiklerimiz, akrabalarımız ve çevremizle olan birlikteliğimizi arttıran, ihtiyaç sahibi insanlara daha çok yardım eli uzatma gayreti içinde olduğumuz ve kardeşlik duygularımızı perçinlediğimiz Ramazan ayını tamamlayarak Ramazan Bayramı’na ulaşmış bulunmaktayız.

Sabır, merhamet ve hoşgörü iklimini en iyi şekilde yaşadığımız “ümmetin ayı Ramazan’da” üniversitemizde iftar buluşmaları gerçekleştirdik. Akademik birimlerimiz tarafından düzenlenen iftar programlarımızda personelimiz, aileleri ve öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Aynı zamanda üniversitemizde düzenlenen Ramazan şenlikleri ile dolu dolu bir ayı hep birlikte yaşadık.

Şimdi ise Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar sevgi, muhabbet, kaynaşma, dayanışma, yardımlaşma ve kucaklaşma günleridir. Bu özel günleri hakkıyla idrak etmenizi diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemizde ve tüm İslam coğrafyasında huzura, barışa ve berekete vesile olmasını temenni ediyor, başta Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olmak üzere tüm Karamanlı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslam dünyasının bayramını tebrik ediyorum."