REKTÖR NAMIK AK KARAMAN FUTBOL KULÜBÜNÜN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Futbol Kulübü tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Karaman Futbol Kulübü Yönetim Kurulu tarafından Grand Karaman Hotel'de düzenlenen iftar programına, AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser ve CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, KMÜ Genel Sekreter V. İbrahim Karagöz, il ve üniversite protokolü, Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ve yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, iş adamları ve davetliler katıldı.

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan ayının son günlerinde gerçekleştirilen iftar yemeği programı, ilahi dinletisi ve dualarla başladı.

“Karaman halkının desteği bizimle”

İftar yemeğinde selamlama konuşması yapan Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, “Seçildiğimiz günden beri bizim tek istediğimiz Karaman halkının desteği ve kalbi. Elhamdülillah bu desteği gördük. Ayrıca bugün burada Karaman’ın birleştiğini bizlere destek olduğunu da gördük. Bu destekler bizim çalışmamızı ateşliyor Allah hepinizden razı olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

“Karaman sevdası için bir aradayız”

Karaman sevdası için bir arada olmanın çok büyük bir mutluluk olduğunu ifade eden AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker ise “Karaman Futbol Kulübünün pazar günü oynayacakları maçı kazanarak pazartesi günü çifte bayram yaşamalarını temenni ediyorum. Kulüp yöneticilerine, futbolcularımıza, Karamanlı taraftarlara ve Karamanımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

“Başarıya ulaşacağımıza eminim”

AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, kulüp yöneticilerini tebrik ederek şunları söyledi: “Karaman Futbol Kulübü yöneticileri kulübü devir aldıktan sonra azimle çalıştı. Hafta sonu çok önemli bir maç var ben o maçta başarıya ulaşacağımıza eminim.”

“Futbol ülkemiz için birleştirici bir güç”

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver de, “Futbolun ülkemiz için birleştirici bir gücü var. Bu gücü iyi kullanabilirsek hep birlikte oluruz mutlu oluruz. Kulüp başkanlarımız ve ekibi bunu belli bir noktaya getirdiler. İnşallah bunu daha güzel noktalara taşırlar.” ifadelerini kullandı.

“Rakip kendimiz olacağız”

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ise pazar günü oynanacak maç için takıma başarılar dileyerek, “Karaman Futbol Kulübümüzün ilk hedefi bu yıl üçüncü ligde kalmak. 2022-2023 yılı etabında ise ikinci lige yükselmek. Rakip kendimiz olacağız ve daima kendimizi aşacağız. Karaman sevdası, Türkiye sevdası ile bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.” dedi.

İftar yemeği programı, yapılan konuşmaların ardından dua edilmesiyle sona erdi.