REKTÖR NAMIK AK ÜNİVERSİTE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Ramazan Bayramı dolayısıyla üniversite personeli ile bayramlaştı.

KMÜ amfi tiyatrodaki bayramlaşma töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Akademik ve idari personel ile tek tek bayramlaşan Rektör Prof. Dr. Namık Ak, burada yaptığı konuşmada "On bir ayın sultanı; rahmet, mağfiret ve cehennemden kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan’ı geride bıraktık. Bayramlar kardeşlik, birlik, beraberlik ve dayanışma günleridir. Biz de KMÜ ailesi olarak sevgi ve saygı ortamı içerisinde çıtamızı her geçen gün yükselterek çalışmaya, birlik olmaya devam edeceğiz. Kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin devamını diliyorum." İfadelerini kullandı.

Bayramlaşma programı, tüm personelin bayramlaşması ve iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.