TÜRK MÜZİĞİ KOROSU KMÜ’DE DİNLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KAREV) tarafından düzenlenen konsere ev sahipliği yaptı.

Programın açış konuşmasını yapan KAREV Başkanı Veli Bozkır, vakfın faaliyetleri hakkında bilgi vererek konserin düzenlenmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Başkan Bozkır, programa katılan tek protokol üyesi olan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ve üniversiteye ayrı bir başlık açarak Rektör Namık Ak'a hitaben şunları söyledi: "Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin ülkemizdeki sayılı üniversiteler arasına girmesinde göstermiş olduğunuz gayret ve emekleriniz için size teşekkür ediyorum. Emekleriniz var olsun."

Daha sonra konsere geçildi. 745’inci Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma Programı’ kapsamında düzenlenen konserin şefliğini Hasan Eylen, sunuculuğunu ise Şinasi Çalı yaptı.  Konserde koro üyeleri Türk Sanat Müziğinin nadide eserlerini seslendirerek dinleyicilere keyifli bir akşam yaşattı.

Hediye takdimlerinin ardından program sona erdi.