KMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN 1919 ADIM

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi ile Spor ve Kültür Öğrenci Topluluğu tarafından '19 Mayıs Karamanlı Şehitler Adına Fidan Dikimi ve 1919 Metre Bayrak Yürüyüşü Etkinliği' düzenlendi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi içerisinde gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğine Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sefa Lök, üniversitenin akademik ve idari personeli ile 300'ü aşkın öğrenci katıldı.

KMÜ Spor Bilimleri Fakültesi önünden başlayarak fidan dikimi yapılacak alana kadar 1919 adım atarak bayrak yürüyüşü yapan öğrenciler, bir taraftan da 10'uncu Yıl Marşı ile İzmir Marşı'nı hep bir ağızdan seslendirdiler.

Karamanlı şehitler adına gerçekleştirilen etkinlikte kayısı, kiraz, dut, badem, armut, şeftali ve ceviz türlerinden oluşan 110 fidan toprakla buluşturuldu.

Etkinlik, dikilen fidanlara can suyu verilmesinin ardından sona erdi.