REKTÖR NAMIK AK, VALİ AKKOYUN İÇİN DÜZENLENEN KARŞILAMA TÖRENİNE KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun için düzenlenen karşılama törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile mülkiye başmüfettişliği görevine atanan Vali Mehmet Alpaslan Işık'ın ardından Karaman Valisi olarak atanan Tuncay Akkoyun için karşılama töreni düzenlendi.

Valilik binası önünde düzenlenen törene Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ın yanı sıra il protokolü katıldı.

Karşılama törenin ardından makamında açıklamada bulunan Vali Akkoyun şunları söyledi: "Kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kaliteli bir şekilde sunulabilmesi için el birliği ile güç birliğiyle çalışacağız. Tabii bu çalışmaları gerçekleştirirken kamu kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızla iş birliği içerisinde olacağız. Devletin güler yüzü, şefkatli yüzü olacağız ve bu noktada gayret edeceğiz."