KMÜ REKTÖRÜ NAMIK AK, SEVGİ EVLERİ’NDE KALAN ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Karaman Çocuk Evleri Sitesi’ndeki çocuklar, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini (KMÜ) ziyaret etti.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ve eşi Mürşide Ak ile bir araya gelen çocuklar ilk olarak Merkez Kütüphaneyi gezerek çok sayıda kitapla buluşmanın heyecanını yaşadı.

Çocukların sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmak üzere gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler daha sonra KMÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ali Şen ve öğrencileriyle birlikte KMÜ Uygulama Mutfağında yemek yaptı.

Farklı lezzetleri sunuma hazır hale getiren minikler, yemeklerin tadına Rektör Prof. Dr. Namık Ak ile birlikte baktı.

Gün boyu eğlenceli vakit geçiren minik öğrenciler yerleşkeyi de gezerek üniversiteden ayrıldı.