KMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Öğrenciler 8 Gün Boyunca Kan Bağışı Yapacak

Üniversitenin farklı birimlerinde 8 gün boyunca 9 farklı noktada düzenlenecek kan bağışı kampanyası Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda yoğun bir katılımla başladı.

Kan bağışları 24 Mayıs Salı günü İslami İlimler Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulunda, 26 Mayıs Perşembe günü Spor Bilimleri Fakültesinde, 30-31 Mayıs Pazartesi ve Salı günleri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde (İİBF), 01-02-03 Haziran Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri de KMÜ Merkez Kütüphanesi önünde devam edecek.

Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu temsilcileri kan bağışı kampanyasının ilk gününe katılan herkese teşekkür ederek, 8 gün sürecek kampanyaya destek vermek için tüm KMÜ ailesini kan bağışı noktalarına beklediklerini ifade ettiler.