KMÜ’DE VOLEYBOL TURNUVASI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (KMÜ SHMYO) tarafından voleybol turnuvası düzenlendi.

KMÜ Taha Akgül Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya Rektör Danışmanı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Yıldız, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan turnuvada Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diyaliz Programı öğrencileri ile Evde Hasta Bakımı Programı öğrencileri karşı karşıya geldi.

Turnuvanın ardından kazanan takıma madalyalarını ve ödüllerini veren Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Yıldız, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.