REKTÖR NAMIK AK MÜMİNE HATUN ORTAOKULUNDAKİ AÇILIŞLARA KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Mümine Hatun Ortaokulunda düzenlenen sergi ve kütüphane açılışına katıldı.

Mümine Hatun Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen sergi açılışına KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gizem Saygılı'nın yanı sıra okul yöneticileri, öğretmenler, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin resim ve teknoloji tasarım dersi kapsamında yapmış oldukları resim ve materyallerin yer aldığı yıl sonu sergisi katılımcılardan tam not aldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan yıl sonu sergi açılışının ardından kütüphane açılışına geçildi.

Mümine Hatun Ortaokulu bünyesinde açılan okuma köşesine, 30 yılı aşkın süre öğretmenlik ve idarecilik yapan emekli öğretmen Nuri Akkaya'nın ismi verildi. 800 adet kitabın yer aldığı okuma köşesinde öğrencilerin faydalanabileceği her tür kitap bulunuyor.