REKTÖR NAMIK AK KİTAP FUARI AÇILIŞINA KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarı açılışına katıldı.

Karaman Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kitap fuarı açılışına Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ın yanı sıra protokol üyeleri, yazarlar, öğrenciler ve kitapseverler katıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen kitap fuarında Karamanlı şair ve yazarların yanı sıra yurt genelinde faaliyetlerini sürdüren yayınevleri, birbirinden değerli yazar ve uzmanlar kitapseverlerle bir araya geldi.

Kitap fuarında yer alan stantları gezerek yazarlarla sohbet eden Rektör Namık Ak, daha sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi öğretim elemanları tarafından açılan standı ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Rektör Namık Ak, fuarın ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi heyetini makamında kabul etti. Konya’dan gelen heyet ile yakından ilgilenen Rektör Namık Ak, heyet ile bir süre sohbet etti.

Ziyaret, hediye takdimlerinin ardından iyi dilek temennileri ile sona erdi.