MİLLİ SPORCULAR KMÜ'YE KONUK OLDU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, üniversiteden mezun olan milli sporcuları makamında kabul etti.

KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan mezun olan milli sporcular; Taha Akgül, Nur Tatar, Soner Demirtaş, Recep Kara, Ender Coşkun ve Serbest Güreş Milli Takımı Antrenörü Abdullah Çakmar Rektör Prof. Dr. Namık Ak'ı ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sefa Lök’ün de yer aldığı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Namık Ak milli sporcular ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Namık Ak, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonalarında defalarca şampiyon olan milli sporcuları tebrik ederek, ülkemize ve Türk sporuna yapmış oldukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ziyaret, hediye takdimlerinin ardından iyi dilek temennilerle sona erdi.

Milli Sporcular İsimlerinin Verildiği Spor Tesislerini Gezdi

Ziyaretin ardından Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde yer alan spor tesislerinin açılışları yapıldı.

Milli sporcuların isimlerinin verildiği tesislerin açılışına KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sefa Lök, fakültenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde yer alan spor salonuna Taha Akgül'ün, tenis kortu, halı saha ve basketbol sahası spor tesislerine Nur Tatar'ın, konferans salonuna Ali Gürbüz'ün, amfiye Mehmet Yeşil Yeşil'in ismi verilirken, egzersiz fizyolojisi laboratuvarına Soner Demirtaş'ın, fiziksel performans laboratuvarına da Recep Kara'nın ismi verildi.

KMÜ'den mezun olan milli sporcular isimlerinin verildiği spor tesislerini tek tek gezerek, Rektör Prof. Dr. Namık Ak'a nezaketleri için teşekkür ettiler.