KMÜ ÖĞRENCİLERİ YENİ BİR YARDIM KAMPANYASINDA BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Tefani Fayda ve Farkındalık Öğrenci Topluluğu tarafından kermes düzenlendi.

KMÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı fuaye alanında düzenlenen kermese KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, üniversite personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrenciler kermeste kendilerinin hazırladıkları birbirinden farklı lezzeti satışa çıkararak elde ettikleri geliri Diyarbakır köy okullarında okuyan öğrencilerin öğrenimleri için kullandılar. Öğrenci Toplulukları içerisinden bir grup öğrenci, kermesten elde ettikleri gelir ile aldıkları kitapları Diyarbakır Bağlar İmam Hatip Ortaokulu, Oğlaklı İlkokulu, Yiğityolu Dr. İlhan Koçtürk İlkokulu ve Ekince İlkokulunda okuyan öğrencilerle buluşturdu.

Öğrenci topluluğu temsilcileri düzenledikleri çeşitli etkinliklerle de çocuklarla gün boyu vakit geçirdiler. Öğrenciler, çocukların mutluluğuna destek olan herkese teşekkür ettiler.

Sosyal sorumluluk kapsamında düzenlenen etkinlik, öğrencilerin Diyarbakır'da bulunan tarihi mekanları gezmesinin ardından sona erdi.