REKTÖR NAMIK AK GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ İLE BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, gazi ve şehit aileleri ile bir araya geldi.

KMÜ Uygulama Oteli bahçesinde gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelen Rektör Namık Ak'a, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şahin, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gizem Saygılı, Genel Sekreter V. İbrahim Karagöz ve üniversite personeli eşlik etti.

Gazi ve şehit aileleri ile yakından ilgilenerek kendileri ile bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Namık Ak, "Bu vatan için canını vermiş veya gazi olmuş kardeşlerimizin aileleri bizler için çok kıymetlidir.  Çünkü onlar bizlere, şahadet şerbeti içerek Allah katındaki en yüksek mertebelerden biri olan şehitlik mertebesine yükselen kardeşlerimizin emanetlerdir. Hepsi bizim başımızın tacıdır. Daima onların yanında olmaya devam edeceğiz. " dedi.