REKTÖR NAMIK AK 254. ÜAK TOPLANTISINA KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, 254’üncü Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Toplantısına katıldı.

İstanbul Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin'in yanı sıra üniversite rektörleri ve üniversite temsilcileri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Namık Ak, toplantı sonrasında açıklamalarda bulunarak şunları söyledi: "Üniversitelerarası Kurulun 254'üncü toplantısı İstanbul Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yeni dönem başkanı Abant İzzet Baysal Rektörü ile Fen, Mühendislik, Sağlık, Sosyal ve Güzel Sanatlar alanlarında yeni seçilen Yükseköğretim üyelerimizi tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum."