REKTÖR NAMIK AK POMEM MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) tarafından düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.

POMEM Spor Salonunda düzenlenen törene Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çetinkaya, daire müdürleri ve mezun olan polislerin aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, POMEM dönem birincisi Alaattin Çelik, Karaman POMEM Müdürü Ramazan Engin Öztürk ve Karaman Valisi Tuncay Akkoyun'un açış konuşmaları ile devam etti.

Açış konuşmalarının ardından Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak'ın ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uzaktan bağlantı yoluyla mezun öğrencileri tebrik etmesiyle devam eden tören, 427 mezun polisin keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşaması ile sona erdi.