KMÜ TEKNOLOJİK GELİŞMELERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KMÜ SEM) tarafından düzenlenen ilk çevrimiçi eğitim programı tamamlandı.

Her geçen gün yeni bir uygulamaya daha imza atan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) eğitim kursunu başarı ile tamamlayanlara e-Devlet üzerinden sorgulanabilen sertifikaları takdim edildi.

STEM eğitimini tamamlayan kursiyerler ile Eğitmen Doç. Dr. Mustafa Çevik, SEM Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Sefa Usta eşliğinde Rektör Prof. Dr. Namık Ak'ı makamında ziyaret ettiler.

İlk Çevrimiçi STEM Kursu Başarı ile Tamamlandı

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Odabaş'ın da yer aldığı ziyarette Rektör Namık Ak'a bilgi veren Doç. Dr. Sefa Usta, "STEM eğitim kursu ilk defa tamamını çevrimiçi gerçekleştirdiğimiz bir kurs oldu. Bugün burada verilen sertifikalar daha önce verilen sertifikalardan farklı. KMÜ SEM üzerinden verilen sertifikalar artık e-Devlet üzerinden doğrulama kodu veya karekod uygulaması ile sorgulanabilmektedir." dedi.

“Üniversitemiz yenilikçi bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.”

Kursiyerlere temsili sertifikalarını takdim eden Rektör Namık Ak ise "Sürekli Eğitim Merkezimiz tarafından ilk kez verilen ve e-Devlet üzerinden sorgulanabilen sertifikalar ile basılı evraklarda karşılaşılabilecek riskleri tamamen ortadan kaldırdık. Üniversitemiz teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen, yenilikçi bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlerimizi tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.