KMÜ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKAN VEKİLLİĞİNE ATAMA

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekilliğine atanan Prof. Dr. Faruk Ayhan Başçiftçi, görevine başladı.

KMÜ Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ayhan Başçiftçi, fakültenin dekan vekilliği görevine atandı. Başçiftçi, Rektör Prof. Dr. Namık Ak’ın da katıldığı törenle görevine başladı.

“Diş Hekimliği Fakültesi büyüyor”

Dekan Vekili Başçiftçi’ye yeni görevinde başarı dileyerek konuşmasına başlayan Rektör Ak, Diş Hekimliği Fakültesi’nin büyük KMÜ ailesinin en önemli kurumlarından olduğunu belirtti.

Bir taraftan geleceğin diş hekimlerini yetiştiren diğer yandan da bölgeye sağlık hizmeti veren fakültedeki akademik kadronun giderek güçlendiğini belirten Prof. Dr. Namık Ak, bir süredir kendisinin yürüttüğü dekan vekilliği görevini profesör kadrosundan fakültede görev yapmaya başlayan Başçiftçi’ye devretmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Rektör Namık Ak “Diş Hekimliği ve Tıp Fakültelerimiz, sağlık alanındaki diğer okul ve programlarla birlikte güzel şehrimiz Karaman’ın gelişimine güçlü bir katkı vermekte, ilimizin sağlık hizmetleri noktasında bir üs konumuna gelmesi için gayret göstermektedir. Diş Hekimliği Fakültemizdeki hedefimiz hızlı büyüme ile birlikte vatandaşlara sunulan hizmet kalitesini en üst seviyelere yükseltmektir.” dedi.

Program hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.