HEP REKTÖRÜ EBRU GÜLBUĞ EROL’DAN KMÜ REKTÖRÜ NAMIK AK’A ZİYARET

Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebru Gülbuğ Erol ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enderhan Karakoç ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İmran Aslan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversiteler arasındaki güçlü iletişim ile ortak çalışmaların yükseköğretim hayatına ve ülkemize sağlayacağı katkılar üzerine istişarelerde bulunuldu.

Karşılıklı iş birliklerinin de konuşulduğu ziyarette konuk Rektör Prof. Dr. Ebru Gülbuğ Erol, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini yerinde tanımaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KMÜ Rektör Prof. Dr. Namık Ak ise Erol, Karakoç ve Aslan'a çalışmalarında başarı diledi.